HD arquitectura interiors

ABANS I DESPRÉS: REFORMA DE SALA D’ESTAR I ENTRADA

Línies rectes amb materials texturats. 

Concentrar i ordenar tots els elements en una paret, destacant la llar de foc amb una pinzellada negre i dos bucs per complements de color blau. La resta de color blanc igual que les parets per tal d’integrar-la però ressaltant amb la textura especial dels panells Decustik.

El paviment sintètic de Interface transmet calidesa i confort el mateix temps que permet unificar els dos espais de sala d’estar amb l’entrada. Simplement es delimita la zona de taula i sofà amb un rectangle de color blau.

El canvi de les dues portes practicables per una corredissa és per guanyar en llum a la zona d’entrada, sensació d’espai, comoditat i simplicitat.

 

HD arquitectura interiors

HD arquitectura interiors

HD arquitectura interiors

HD arquitectura interiors

HD arquitectura interiors

No hi ha comentaris

Post a Comment