hd

ABANS i DESPRÉS: REFORMA HABITATGE · CV

Reforma habitatge a Banyoles.

La intervenció consistia en modernitzar i redistribuir els espais. En primer terme es localitza la cuina, on es manté la superfície però la distribució del mobiliari, la materialització i la il·luminació es modifiquen completament. La combinació del blanc amb el gris transmet netedat i calma alhora que amplia l’espai. S’incrementa zona d’emmagatzematge tot i l’eliminació de tots els armaris alts sobre pedrís. Per últim, es canvia la porta practicable per una corredissa per tal de guanyar en practicitat i comoditat.

HD arquitectura interior

HD arquitectura interior

Sortint trobem el passadís, que ens condueix cap als banys i habitacions. Era un espai llarg, estret i fosc, per aquestes raons es va col·locar un extradossat de fusta en una de les parets, de dalt a baix i de punta a punta amb il·luminació led, per tal d’aconseguir un relleu amb ombres que genera un dinamisme i riquesa al pas.

HD arquitectura interior

El lavabo petit, s’elimina la banyera per tal de convertir-lo simplement en un servei de cortesia. Es manté l’idea de la rajola blanca però de diferent format i només a mitja alçada ja que és innecessari enrajolar la totalitat de la paret ja bé per estètica i funcionalitat. Es col·loca un mirall a tota l’amplada de la paret per augmentar la sensació d’espai.  Tanmateix, la fusta de la lleixa transmet calidesa enmig de materials i colors tan freds.

HD arquitectura interior

HD arquitectura interior

Per últim, hi ha situada l’habitació de matrimoni amb el seu bany. En aquest cas, s’ha ampliat la superfície per l’espai del plat de dutxa. El color gris de l’enrajolat és possible gràcies a la llum i dimensions de l’espai. Igualment contrasta molt bé amb el blanc del conjunt de sanitaris.

HD arquitectura interior

HD arquitectura interior

VEURE EL PROJECTE

HD arquitectura interior